Je bekijkt de reis...

Verenigde Staten
a
A
17 oktober 2015 08:54 | Door: Agnes
Wat prachtig om te lezen dat jullie even " tijd " gevonden hebben om verslag te doen! En wij maar denken dat jullie nu tijd in overvloed hebben! (Dat schijnt bij veel pensionado's het geval te zijn!) Wat een prachtige tocht hebben jullie weer achter de rug! En al op de helft van de trip.....voor mijn gevoel gaat het toch wel snel. Wat hebben jullie al veel gezien! Dat wordt straks afkicken als je weer in Nederland bent.
18 oktober 2015 15:55 | Door: Ans en Nol
Hallo Hanny en Theo,
Met grote bewondering hebben we jullie verslag weer gelezen.
Wat leuk dat jullie zoveel meemaken. Het valt ons op dat jullie veel en veel meer dan op vroegere fietstochten nu de gebieden verkennen waar jullie doorheen trekken: mooie excursies, , boottocht over de Mississippi enz. tot een heerlijk diner toe. En dat allemaal bij lekkere warmte! Vanuit dit sombere, regenachtige Nederland welt wel enige jaloezie op!
We lezen niets over lichamelijk ongemak, bv. een kleine inzinking , er even doorheen zitten of zo...
Hebben jullie (nog steeds) zo'n topconditie?
Hou vol! We blijven jullie volgen.
P.S. de knie van Ans begint al een beetje te wennen, maar fietsen zit er nog niet in.
Hartelijke groet van ons.
19 oktober 2015 11:11 | Door: Egbert Bomhof
Wat hebben jullie weer een boeiende week achter de rug. Neem vooral de tijd om van al het moois te genieten. Langzamerhand begint het aftellen al weer.
Heel veel fietsplezier en we wachten vol genoegen op jullie volgende reisverhalen.
Hartelijke groet
Egbert en Ulla Bomhof
19 oktober 2015 13:12 | Door: Timo en Maike
Hoi Theo en Hanny,
leuk om te lezen dat het jullie zo goed gaat! Alweer halverwege jullie enorme reis, wat gaat dat snel zeg...
Leuk ook dat jullie te tijd hebben/nemen om meer van de omgeving te zien dan alleen de route waar jullie langsfietsen. Het moet ook een beetje op vakantie lijken hè ;).
Overigens, als jullie nog eens in de gelegenheid zijn, kijk dan eens of je de uitzending van Per Seconde Wijzer van dinsdag 20 oktober ergens kunt terugkijken.
Groetjes Maike en Timo
19 oktober 2015 20:11 | Door: Jan en Margreet
Hoi Theo en Hanny, mochten jullie als je weer terug bent ooit heimwee krijgen naar de Missisippi met haar boten en naar je fietstocht terugverlangen dan moet je eens naar Zwolle fietsen (binnendoor via Laag Zuthem) dan zie je daar ook nog zo'n mooie raderboot liggen.
Hou je taai,
Groet Margreet en jan
20 oktober 2015 09:33 | Door: Anneke
Boeiend om te lezen en te volgen hoor ! Mijn zoon (13) was erg onder de indruk van het antieke kranteberichtje : Negroes for sale uit 1855... een visueel bewijs van deze "koopwaar". Fijn dat het jullie zo goed vergaat, respect ! Groet Anneke uit Heino
20 oktober 2015 13:28 | Door: Sander
Beste Theo en Hanny,
Ben erg jaloers op jullie reis, maar vooral ook op de manier waarop jullie die volbrengen. Time flies when you're having fun, op de helft alweer?!
Geniet van de mooie maanden die nog komen en pas op voor de cowboys en indianen in Texas.
Groet,
Sander Veltkamp
20 oktober 2015 14:48 | Door: Maaike
Hi Theo en Hanny,
Mams heeft me net op jullie blog gewezen. Super leuk om te lezen en wat en prachtreis. Jammer dat jullie geen omweg via Toronto konden maken ;-)
Veel succes en plezier nog!
Maaike